Menu

relou

Rioolwerk

Relou riool- en straatwerk

Rioolwerk

Relou Riool- en Straatwerk legt rioleringen aan voor gemeentelijke opdrachtgevers, bedrijven en particuliere opdrachtgevers. Deze rioleringen worden gelegd met als doel om regen- en/of afvalwater te vervoeren. Dit gebeurt, afhankelijk van de situatie, door middel van vrijverval of drukriolering.

Door de kennis die wij in de jaren hebben opgebouwd, kunnen wij vakkundig en snel rioolwerk leveren. Bovendien bezitten wij machines en apparatuur voor alle soorten projecten, van de reparatie van een riolering bij een woonhuis tot een nieuwe riolering van een complete woonwijk leggen.

Afwatering

De afwatering gebeurt via goten en kolken, wij letten bij het bestraten van deze gebieden op de juiste afschot hiervoor en juiste hoeveelheid kolken en goten. Dit betekent dat de afwatering altijd soepel verloopt. Indien noodzakelijk, wordt er gebruik gemaakt van infiltratieriolering of grind/ lava koffers. Dit wordt gebruikt zodat het regenwater niet op het rioolstelsel is aangesloten, wat uitdroging van de grond en overbelasting van vuilwaterriolering tegen gaat. Ook kunnen wij voor u een wadi of vijver maken ter behoeven van het regenwaterafvoer.